Logo

Adventsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hamburgerryg
2 porre
1 rød peber
1/2 spsk tomatpure
1/2 dl bouillon
4 dl cremefraiche (18 %)
1 l. vand
2 tsk karry
1 grøn peber
1 hvidløgsfed
3 spsk hvedemel
2 dl fløde
smør
5 dl ris
1 spsk olie

Hamburgerryggen skæres i skiver og steges let i smør med karry. Tilsættes porrer i strimler, peberfrugter også i små strimler, tomatpure samt hvedemel og bouillon.
Småkoger under låg til grønsager og kød er mørt, ca. 15 min.
Derefter tilsættes fløde og gryden tages af varmen, mens cremefraiche røres i.
Herefter koges retten op igen, og den smages til med salt og peber.
Drysses med persille inden serveringen med løse ris til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldt SvinemedaillonEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølsespid med Nacho og SalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegte pølser med peberfrugt og squashPrøv at marinere pølser og grønsager, inden de grillsteges. Vi har rørt en marinade af...
• Crème brulé med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os