
4 skinkeschnitzler (ca. 600 g)
1 tsk tørret salvie
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
25 g smør
Salviesauce:
½ liter Karolines Køkken hvid mælkesauce
2 spsk tomatpuré
1 tsk tørret salvie
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
600 g dampede ærter
500 g frisk pasta eller 1 kg kartofler
Bank schnitzlerne flade med hånden og drys dem med salvie, salt og peber. 
Fold schnitzlerne sammen på tværs og luk dem med kødnåle. 
Lad smørret blive gyldent i en pande. 
Brun schnitzlerne ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side. 
Steg dem færdige ved svag varme - vend dem af og til - i ca. 12 min. 
Tag schnitzlerne af panden og lad dem hvile tildækket i ca. 10 min. 
Fjern kødnålene.
Salviesauce: Kom Hvid MælkeSauce, tomatpure og salvie i panden. 
Bring blandingen i kog under omrøring. 
Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min. 
Smag til med salt og peber.
Ikke fryseegnet