Logo

Skinkeschnitzler med salviesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkeschnitzler med salviesauce

4 skinkeschnitzler (ca. 600 g)
1 tsk tørret salvie
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
25 g smør
Salviesauce:
½ liter Karolines Køkken hvid mælkesauce
2 spsk tomatpuré
1 tsk tørret salvie
¼ tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
600 g dampede ærter
500 g frisk pasta eller 1 kg kartofler

Bank schnitzlerne flade med hånden og drys dem med salvie, salt og peber.

Fold schnitzlerne sammen på tværs og luk dem med kødnåle.

Lad smørret blive gyldent i en pande.

Brun schnitzlerne ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side.

Steg dem færdige ved svag varme - vend dem af og til - i ca. 12 min.

Tag schnitzlerne af panden og lad dem hvile tildækket i ca. 10 min.

Fjern kødnålene.

Salviesauce: Kom Hvid MælkeSauce, tomatpure og salvie i panden.

Bring blandingen i kog under omrøring.

Kog saucen ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 2 min.

Smag til med salt og peber.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her