Logo

Afrikansk krydret bulgur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 porrer, skåret i ringe
1 peberfrugt, skåret i tern
1 løg, finthakket
2 fedhvidløg, finthakket
2 tsk African Five Spice (kan købes færdigblandet visse steder)
250 g bulgur
Olie
Vand
 
Kog bulguren i letsaltet vand 5-6 minutter og lad den dryppe af.
Opvarm olien, steg løg, hvidløg og krydderiblanding.
Tilsæt porrer og peberfrugt og evt. en smule vand, hvis det er ved at brænde på.
Tilsæt bulguren og evt. mere vand (ikke så meget så det bliver en kogning, men nok til at det ikke brænder på) og steg under konstant omrøring i 5-8 minutter.
 
Kan serveres som vegetarret med brød eller som tilbehør til en kødret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.480 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her