Logo

Afrikansk kødtimbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Nem og billig hovedret.

500 g hakket oksekød
1-2 løg
olie
1 dåse abrikoser
2-3 tsk karry
1 tyk skive franskbrød uden skorpe
2 dl mælk
2 æg
1 lille håndfuld hakkede, smuttede mandler
6 laurbærblade
salt og peber

Franskbrød lægges i blød i mælken. Hakket løg og oksekød svitses i olien. Brødet knuges og smuldres i sammen med krydderier og hakkede abrikoser (tag 4 fra til pynt). Blandingen kommes i et smurt ovnfast fad. Æggene røres ud i mælken og hældes over. Der drysses med de hakkede mandler, laurbæbladene stikkes i, og der pyntes med abrikoserne. Retten stilles i ovnen ved 200 °C i 30 min.

Serveres med løse ris.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.893 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinetunger i sherryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderurtelaks på pasta..En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vegetar pasta - med pinjekerner og timianEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm chokolade fondant "Manjari" med kold sauce vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os