Logo

Afrikansk kødtimbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nem og billig hovedret.

500 g hakket oksekød
1-2 løg
olie
1 dåse abrikoser
2-3 tsk karry
1 tyk skive franskbrød uden skorpe
2 dl mælk
2 æg
1 lille håndfuld hakkede, smuttede mandler
6 laurbærblade
salt og peber

Franskbrød lægges i blød i mælken. Hakket løg og oksekød svitses i olien. Brødet knuges og smuldres i sammen med krydderier og hakkede abrikoser (tag 4 fra til pynt). Blandingen kommes i et smurt ovnfast fad. Æggene røres ud i mælken og hældes over. Der drysses med de hakkede mandler, laurbæbladene stikkes i, og der pyntes med abrikoserne. Retten stilles i ovnen ved 200 °C i 30 min.

Serveres med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her