Logo

Afrikansk kødtimbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Nem og billig hovedret.

500 g hakket oksekød
1-2 løg
olie
1 dåse abrikoser
2-3 tsk karry
1 tyk skive franskbrød uden skorpe
2 dl mælk
2 æg
1 lille håndfuld hakkede, smuttede mandler
6 laurbærblade
salt og peber

Franskbrød lægges i blød i mælken. Hakket løg og oksekød svitses i olien. Brødet knuges og smuldres i sammen med krydderier og hakkede abrikoser (tag 4 fra til pynt). Blandingen kommes i et smurt ovnfast fad. Æggene røres ud i mælken og hældes over. Der drysses med de hakkede mandler, laurbæbladene stikkes i, og der pyntes med abrikoserne. Retten stilles i ovnen ved 200 °C i 30 min.

Serveres med løse ris.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VildsvinefrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingefilet med parmesanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Asiatisk kylling i karryAsiatisk kylling smager fantastisk. Denne opskrift på asiatisk kylling er med friske...
• Æbler bagt med nougatlækker dessert hvor æbler udhules og fyldes med nougat og marzipan og bages i ovnen....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!