Logo

Agerhøne på sigøjnermaner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Perdrau a la gitane

Hvis sigøjnerne fra Camargue havde stjålet nogle fine, velnærede kyllinger, plejede de at pakke dem ind i ler med fjer og det hele og lægge dem under lejrbålet.

Hvis en mistænksom bonde dukkede op for at lede efter sit manglende fjerkræ, var der ikke noget at se.

Når kysten et par timer senere var klar, blev fuglene gravet frem, og fjerene trukket af sammen med det nu hårdbagte ler.

Vi tilbereder vagtler, kyllinger og agerhøns på lignende måde: først bliver de plukket og renset, derpå fyldt med muskatdruer, pakket ind i olievædede blade og begravet i sand under en trækulsild i 2-3 timer.

Det synes et forsøg værd. Ideen er at jorden eller sandet bevarer saften i fuglene og lader druernes aroma gennemtrænge kødet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Byggrynsdullinger til Gule ÆrterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Moschari stifadoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DyreragoutEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer, bagt i stegesoSpændende dessert med lækker kombination af bananer, cashewnødder, ingefær og kokosmel...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!