Logo

Amagergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g skinke eller hamburgerryg
250 g gulerødder
5 dl vand
500 g nye kartofler
250 g bælgede ærter
25 g margarine
Ca. 2 spsk hvedemel
peber, salt
hakket persille

Skinke eller hamburgerryg skæres i små firkanter.

Gulerødder og kartofler skrabes og skæres også i små firkanter.

Ærterne bælges.

Skinke, gulerødder og kartofler sættes over med vandet.

Koges knapt møre, hvorefter ærterne kommes i.

Margarine og hvedemel røres sammen og kommes i.

Koges med 5-10 min. Retten smages til med salt og peber.

Drysses med hakket persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Braiseret hjerte med stegte æbler, kål og linserIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Marineret kyllingebryst med kartoffelsalat og varm spinatsalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chorizopølser med coleslawEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt camenbertIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!