Logo

Amagerfad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Amagerfad

½ lille hvidkål

3 porrer

4 gulerødder

1 lille pakke dybfrosne grønærter

1 portion Fars af flæskekød (se Tillæg) lavet af:  

500 g flæskekød hakket,

1 løg,

80 g rasp,

3 dl danskvand,

2 æg,

1 bouillontern,

salt og peber

Tilbehør: rørt smør, tilsat reven peberrod, groft brød

*

Skær hvidkålen i strimler, porrer og gulerødder i tykke skiver - og giv det et kort opkog - hver slags for sig.

Lad grønsagerne dryppe godt af og læg først kålen i smurt, ildfast fad, derpå porrerne.

Bred halvdelen af farsen over, dæk med gulerødder og grønærter og til slut resten af farsen.

Læg smurt alufolie over fadet eller dæk med låg og kog retten i vandbad i ovnen eller i en stor gryde med låg i ca. 1 time.

Server retten i fadet og server rørt smør, tilsat reven peberrod, og groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her