Logo

Amerikanske revelsben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg revelsben

Krydderiblanding af:
1 spsk tomatpuré
1 spsk honning
1 spsk vand
1 hakket skalotteløg
1 fed presset hvidløg
2 tsk salt
1 knsp. cayennepeber

Læg kødet i en lille bradepande eller i et ovnfast fad.
Rør krydderiblandingen sammen og smør den på kødets fedtside.
Lad det trække køligt mindst et par timer.
Sæt kødet i kold ovn og steg det ca. 1 ¼ time ved 180ºC på nederste rille, til det er mørt.
Læg evt. alufolie over den sidste del af stegetiden, så overfladen ikke bliver for mørk.

Lad kødet trække ca. 20 min. efter stegningen, inden det skæres i skiver efter benene.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skrubber med reje-aspargessauceUgens fisk er en dejlig sommerret med stegte skrubber, nye kartofler og masser af sauce...
• Flæskesteg i sous videNår flæskestegen tilberedes i sous vide bevares al saft og resultatet er mørt og dejligt...
• Pikant kødsauceMed hakket oksekød, bacon m.m. kan du fremtrylle den lækreste kødsauce som passer til fx...
• Nøddekager med hvid chokolade og friske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!