Logo

Amerikanske ribben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Amerikanske ribben

 

Når der skal svinekød på grillen, så prøv disse dejlige, saftige flæskeben.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 45 min.

 

#

1½ kg ribben fra svinebrystet

1 portion fersken grillsauce (se flere opskrifter)

2 bdt brøndkarse

salt

 

Fersken grill sauce:

3 spsk olie

1 fed hvidløg

1 ds ferskner (ca. 500 g)

4 spsk honning

4 spsk soya sauce

2 spsk brun farin

¼ tsk stødt ingefær

1 tsk sesamfrø

*

 

1. Fersken grill sauce:

Varm 3 spsk olie i en tykbundet gryde og svits et presset fed hvidløg.

Mos 1 ds (ca. 500 g) ferskner med gaffel eller blender.

Hæld det i gryden og tilsæt 4 spsk honning samt 4 spsk soya sauce og 2 spsk farin.

Der krydres med ¼ tsk stødt ingefær og 1 tsk sesamfrø.

Bring saucen til kogepunktet og tag den så straks fra varmen.

Smag den til.

NB! Pas på med denne grillsauce! Den er tilbøjelig til at »brænde på« på grund af sukkerindholdet.

 

2. Læg ribbenene i en gryde med letsaltet vand og lad dem simre ½ time.

Dup dem tørre.

 

3. Skær ribbenene i enkelte eller dobbelte ben, der pensles med grill-saucen.

Lad dem stege på den varme grill 5-8 min. på hver side, til de er brune og meget møre.

Drys med salt, når de er færdige.

 

4. Til amerikanske ribben hører der bagte kartofler og/eller grillstegte majs samt brøndkarse, evt. også lune grovboller.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?