Logo

Ananasgryde med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

500 g skært svinekød
2 løg
2 peberfrugter (gerne 1 rød og 1 grøn)
1 hønsebouillonterning
2 dl vand
2 spsk sojasauce
1 tsk tomatpure
1 tsk stødt ingefær
1 lille dåse ananas (ca. 220 g)
*


Skær kødet i ca. 1 cm tykke strimler.
Pil og hak løgene.
Skyl peberfrugterne, befri dem for stilk og kerner og skær dem i 1 cm tykke strimler.
Bland bouillonterning, vand, sojasauce, tomatpure, ingefær og ½ dl af lagen fra ananasdåsen sammen i en gryde og lad det komme i kog.
Kom kødstrimlerne og løg i gryden og lad det simre ved svag varme under låg i ca. 15 minutter.
Kom peberfrugtstrimlerne i gryden og lad dem koge med, til kødet er mørt – ca. 5 minutter.
Skær ananasringene i mindre stykker og kom dem i gryden.
Smag til med salt og peber.
Serveres med kogt ris eller pasta.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her