Logo

Ananasgryde med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

500 g skært svinekød
2 løg
2 peberfrugter (gerne 1 rød og 1 grøn)
1 hønsebouillonterning
2 dl vand
2 spsk sojasauce
1 tsk tomatpure
1 tsk stødt ingefær
1 lille dåse ananas (ca. 220 g)
*


Skær kødet i ca. 1 cm tykke strimler.
Pil og hak løgene.
Skyl peberfrugterne, befri dem for stilk og kerner og skær dem i 1 cm tykke strimler.
Bland bouillonterning, vand, sojasauce, tomatpure, ingefær og 1/2 dl af lagen fra ananasdåsen sammen i en gryde og lad det komme i kog.
Kom kødstrimlerne og løg i gryden og lad det simre ved svag varme under låg i ca. 15 minutter.
Kom peberfrugtstrimlerne i gryden og lad dem koge med, til kødet er mørt – ca. 5 minutter.
Skær ananasringene i mindre stykker og kom dem i gryden.
Smag til med salt og peber.
Serveres med kogt ris eller pasta.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• WeekendgrydeFå vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende...
• Hamburgerryg med æblesauce og grøntÆblesauce er en nem og frisk sauce til hamburgerryg. Smag den gerne til med rigeligt...
• Svineskank med brunkål og rodfrugterBrunkål kan lyde lidt tungt og gammeldags, men det er en af de bedste retter i...
• Jordbær RomanoffEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os