600 g  lammesmåkød  
Lage: 
saften af 1 citron 
1 fed hvidløg 
1 tsk  stødt koriander 
salt og peber  
1-2 spsk  olivenolie 
2 grønne peberfrugter 
2 løg 
4 tomater 
4 dl  bulgur (se tips)
4 forårsløg 
frisk hakket koriander 
* Tilberedning
Lammekødet skæres i tern og lægges 1-2 timer i en lage af citronsaft, fint revet hvidløg, koriander, salt og peber - brug en stegepose. 
Den vendes rundt med kødet, så alle stykker røres af lagen. 
Peberfrugterne renses og skæres i tern, løgene pilles og skæres i både.
Tomaterne befries for indmad og skæres i både. 
Bulguren overhældes med kogende vand eller bouillon og trækker i 20 min. 
Dette er i de fleste tilfælde nok til at mørne dem, ellers kan man give dem et opkog i vandet og lade dem trække i 10 min. i kogelagen. 
Varm en stor jernpande og steg kødet i olie i 10 min under konstant vending. 
Tilsæt peberfrugter og løg, og steg disse med i 3 min,. til de er halvbløde.
Tilsæt tomater i 1 min. 
Tag panden af varmen og anret med afdryppet bulgur vendt med skivede forårsløg og frisk koriander. 
Tips: I stedet for bulgur kan du servere løse ris til. 
Du kan også spise tzatziki til, da det ellers kan blive lidt tørt.