Logo

And - dansk - langtidsstegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 kg and
2 Belle de Boskop æble
1 pose svesker uden sten
l l. vand
salt og peber

Rens anden og gnid den med salt og peber, inden den fyldes med æblestykker og svesker, der har ligget i blød i vand nogle timer.
Luk hullet med kødnåle.
Læg anden med brystet nedad på en bradepande med rist og sæt den i
en 130°C varm ovn.

Hæld vand i bradepanden og lad den stege fire timer, inden den vendes og steges yderlig halvanden til to timer.
I alt skal stegetiden være på ca. 6 timer.
Nu er skindet sprødt og lækkert, anden er saftig og mør, meget
velsmagende og ikke svundet særlig meget.
Giv evt. lidt hård varme eller grill de sidste minutter.
Lav sauce af skyen fra bradepanden (husk at si skyen for fedt) og server med brunede kartofler, rødkål og agurkesalat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mignon med kalkunbaconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Deep pan-pizzaDette er en ægte amerikansk opfindelse. Pizzaen bages i en form, og fyldet lægges på i...
• Okseragout - FranskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Makronis med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
496028-02-2016 19:56:47 Gitte

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os