Logo

And bourguignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

And bourguignon 


# Ingredienser

4 berberiandelår
salt og sort peber
2 porrer
2 gulerødder
1 fed hvidløg
1 spsk frisk timian, hakket
1 lille dåse tomatpuré
½ flaske rød Bourgogne.

 

* Tilberedning

Krydr andelårene med salt og peber og brun dem med skindsiden nedad i en stor gryde.

Skær imens porrerne i skiver og skær gulerødder i tern.

Hak hvidløg fint.

Tag lårene op og læg til side.

Kom den grønne del af porrerne og gulerødderne i gryden og steg et par minutter.

Tilsæt hvidløg og timian og vend det rundt.

Tilsæt så tomatpuré og steg et par minutter.

Hæld vin ved, sænk temperaturen og lad lårene simre med i 1½-2 timer, til de er møre.

Vend dem et par gange undervejs.

Tilsæt den hvide del af porrerne de sidste 10 min. 
Server fx med kogte kartofler. 

 

Energi pr. person: 3838KJ/917Kcal. Næring pr. 100g: Protein: 6g. Kulhydrat: 3,4g. Fedt: 18,6g.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her