Logo

Andelår med kartofler og linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 andelår
200 g løg
600 g kartofler
100 g linser
3 laurbærblad
2 fed hvidløg
1 øl, fx. skibsøl, mørk/lys gambrinus, påskeøl
1/2 liter vand
evt. hakket persille

Del andelårene i to. Del herefter overlårene i to ned langs benet.
Hak løgene. Skræl kartoflerne og skær dem i halvgrove stykker.
Hak hvidløget fint.
Brun lårstykkerne i en gryde. Kom løg, laurbær og hvidløg ved.
Krydr med salt og peber. Tilsæt efter et par minutter øl og vand.
Kog op og kog videre ca. 1 1/2 time under låg til lårene er møre.
Kom linserne og kartoflerne i grove tern ved og kog videre uden låg.

Retten jævner let, og kartoflerne er møre.
Anret på tallerkner og kom evt. persille på toppen.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet mørbrad med kartoffelsalatMørbrad er meget velegnet til at lægge på grillen. Men pas på: Kødet bliver tørt, hvis det...
• Rullet surpriseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hakket peberbøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Eton mess traditionaldessert bestående af en blanding af jordbær, stykker af marengs og flødeskum...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os