Logo

Anderillettes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store fede andelår
2-3 stilke timian
3 hele nelliker
4 peberkorn
1/2-1 tsk Salt
 
Læg andelårene i en sauterpande sammen med krydderier og salt.
Varm langsomt op og lad lårene simre ganske svagt under låg ca. 4 timer.
Tag lårene op og pil kødet fri for skind og ben.
Kom andekødet i en skål og tilsæt lidt af fedtet fra panden.
Rør andekødet igennem med håndpiskeren, så det trevler.
Smag til med salt og peber.
Kom andekødet i en form og pres det godt sammen.
Hæld fedt over, så kødet er helt dækket.
Stil formen i køleskabet.
Rilletten kan holde sig 4-5 dage på køl.
Skær rilletten i skiver og server med cornichoner og grøn salat.
 
Tips: Rilette kan kun laves med fede andelår, magre lår bliver tørre.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret hakkebøf med bønnesalatPrøv at variere en gammel klassiker med nye krydderier og friskt tilbehør
• Vinkogt hamburgerrygEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingetagine med linserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær- og rabarbersorbet rørt med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os