Logo

Anderagout med mos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stk bagekartofler
1 tsk havsalt
1 dl letmælk
1 stk andebryst
4 skiver røget mørbrad i tynde strimler
3 dl tranebær
1 stk reven gulerod
2 stk fintsnittede bladselleri
1 stk fintrevet æble
1 dl soya
 
Kartoflerne koges og moses.
Spædes med lidt mælk og smages til med salt.
Ragouten laves i god tid inden og småsimrer indtil servering.
Kødet brunes i en tør gryde, og resten af ingredienserne, undtagen
tranebær, tilsættes.
Retten småsimrer i ca. 1 time - kødet skal kun lige være dækket af vand,
der spædes til efter behov.
Ca 10 min. før servering tilsættes tranebær i gryden.
Serveres med mos, evt. sennep og rå ribs.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Helstegt rødspætte/skrubbeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Små tomattærter røde og guleI denne opskrift bruges lyst brød uden skorpe til bund i de små portionstærter med...
• Kalkun GrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtsalatDesserten er en saftig salat af friske frugter, der på denne tid af året er importerede
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os