Logo

Appelsinmarineret canadagås

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 canadagås
smør til stegning

Marinade:
Saften af 6 appelsiner
Saften af 1 citron
4 spsk cognac
2 spsk soja
2 fed hvidløg

Sauce:
5 dl hønsebouillon
2 dl marinade
Saften af 2 appelsiner
Maizena
1 dl fløde

Del gåsen i 8 stykker. Rør marinaden sammen.

Læg kødet i og lad det marinere i 1 døgn i køleskabet.

Vend stykkerne af og til.

Tag kødet op og dup det tørt.

Svits stykkerne gyldne på begge sider i smør i en sauterpande.

Hæld den varme bouillon over kødet og tilsæt marinaden.

Lad det koge op, dæmp varmen og lad retten simre 45-50 minutter under låg.
Rør appelsinsaft og fløde i. saucen kan jævnes med lidt Maizena.
Pynt med oliven og appelsinskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.912 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her