Logo

Apricot Chicken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

500 g kyllingebryst, skivet eller fire hele 
1 løg
1 dåse af abrikos nektar
200 g af tørret abrikoser
100 g af skivede mandler
1 pakke fransk løgsuppe (færdigpulver)
1 spiseske olivenolie
Dampet ris til tilbehør
*

 
Bland fransk løgsuppe og abrikos nektar og sæt til side.
Svits skivet løg i olie og tilføj kylling og kog til næsten færdig.
Tilføj nektar og tørret abrikoser og småkog i cirka 5 minutter.
Tilføj skivede mandler lige for servering og server med dampet ris.
Drys lidt mandler på toppen for effektens skyld.
 
Denne opskrift er fra McLeods Daughters berømte Apricot Chicken.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her