Logo

Arancine di riso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

Riskugler:
300 g rundkornede ris
50 g smør
1 anelse safran
3 spsk reven parmesan
1 æg
Fyld:
100 g kyllingelever
1/2 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
2 spsk smør
75 g hakket kalvekød
120 g ærter
1 spsk tomatpuré
1/2 tsk friskhakket persille
1/2 tsk friskhakket basilikum
1/2 tsk friskhakket løvstikke
1 1/2 dl hønsebouillon
salt og peber
Yderligere:
olie eller friturefedt til udbagning
2 æg
2-3 spsk hvedemel
50 g fin rasp

Risene koges i saltvand 10 minutter, sigtes og afkøles. Risene røres sammen med smør, safran, parmesan og æg. Stilles kold. Kyllingeleveren renses og skæres i fine tern. Løg og hvidløg pilles og skæres i fine tern. Olien varmes og heri sauteres løg og hvidløg gylden. Tilsæt herefter kyllingelever, hakket kalvekød og ærter sammen med tomatpuré og hakkede krydderurter. Tilsidst hældes bouillon på og retten koger ved svag varme i 10-15 minutter. Krydr med salt og peber. Af rismassen formes små kugler på størrelse med mandariner. I midten af hver kugle laves en fordybning med fingeren og heri fyldes lidt af kødmassen. Åbningen lukkes igen. Olien opvarmes. Æg piskes sammen og kuglerne paneres i hvedemel, æg og rasp. Bages i den hede olie til de er gyldne og ser dejlig sprøde ud

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.976 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanincocktail pomelionEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjysk SurstegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KrydderurtebøfEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomst isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os