Logo

Arizona dessert chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 tsk planteolie
3 fed hvidløg hakkede
2 løg hakkede
1 grøn peberfrugt hakket
1.5 kg oksekød i mindre tern
1 tsk stødt kommen
1 tsk tørret oregano
1/2 tsk Total Insanity Sauce
10 tomater flåede og hakkede
1 flaske øl

Varm olien i en stor gryde.
Tilføj hvidløg, løg og grøn peber.
Sautér til det er blødt, omkring 5 - 7 minutter.
Tilføj kødet (skåret i små tern), og brun det på alle sider.
Hæld overskydende fedt fra (hvis kødet er meget fedt).
Tilføj de øvrige ingredienser, og lad det simre en times tid.
Kom låg på, lidt på klem så dampen kan komme ud. Rør ofte.
Fjern fedt der kommer til overfladen.
Lad gryderetten stå en times tid efter kogningen.
Server med groft brød eller ostekiks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammefilét fyldt med spinat og selleriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiserede kalvehaler med peberfrugt og kartoffelmosHvis du har godt tid en dag og gerne vil serverer noget ekstra lækkert for gæsterne, så...
• Marineret andebryst med appelsinsauce ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokos med banan og kakaoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!