Logo

Arizona dessert chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 tsk planteolie
3 fed hvidløg hakkede
2 løg hakkede
1 grøn peberfrugt hakket
1.5 kg oksekød i mindre tern
1 tsk stødt kommen
1 tsk tørret oregano
½ tsk Total Insanity Sauce
10 tomater flåede og hakkede
1 flaske øl

Varm olien i en stor gryde.
Tilføj hvidløg, løg og grøn peber.
Sautér til det er blødt, omkring 5 - 7 minutter.
Tilføj kødet (skåret i små tern), og brun det på alle sider.
Hæld overskydende fedt fra (hvis kødet er meget fedt).
Tilføj de øvrige ingredienser, og lad det simre en times tid.
Kom låg på, lidt på klem så dampen kan komme ud. Rør ofte.
Fjern fedt der kommer til overfladen.
Lad gryderetten stå en times tid efter kogningen.
Server med groft brød eller ostekiks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her