Logo

Arnes Bergslagstorsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 torsk, ca. ½ kg
dild
citronpeber
2 ½ dl 9% fløde
1 lille ds tomatpure
1 ds hakkede tomater

Fisken renses, krydres med dild og citronpeber og steges ca. 20 min. ved 200ºC. Fløde, tomatpure og hakkede tomater røres sammen og saucen hældes over fisken, som gratineres ca. 10 min.

Serveres med kartofler, ris eller pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her