Logo

Arnes Bergslagstorsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 torsk, ca. ½ kg
dild
citronpeber
2 ½ dl 9% fløde
1 lille ds tomatpure
1 ds hakkede tomater

Fisken renses, krydres med dild og citronpeber og steges ca. 20 min. ved 200ºC. Fløde, tomatpure og hakkede tomater røres sammen og saucen hældes over fisken, som gratineres ca. 10 min.

Serveres med kartofler, ris eller pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her