Logo

Asiatiske glaserede mørbradtern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Asiatiske glaserede mørbradtern

2 (500-600 g) pudsede svinemørbrad

2 cm ingefær

4 fed hvidløg

evt. 1 frisk rød chili

3 spsk olie

5 stjerneanis

2 spsk sukker

3 spsk sojasauce

2 spsk østerssauce

½-1 dl kogende vand

Tilbehør: ris kogt uden salt og en blandet salat

 

Skær mørbradene i store grove skiver eller tern.

Skær ingefæren i tynde skiver, og hak hvidløgene fint.

Fjern kernerne fra chilien, og hak den fint.

Brun kødet i flere omgange på alle sider i meget varm olie.

Fjern kødet fra panden. Steg ingefær i olien.

Kom sukker, hvidløg, chili og stjerneanis på panden og vend det godt rundt.

Kom sojasauce, østerssauce og vand ved, og kog det ind.

Kom kødet tilbage i saucen, og vend det rundt, til saucen er kogt ind, og kødet er mørkt og glaseret.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingecurry med kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• And på Indisk med kokoskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam og kål i karryVi har brugt hakket lammekød til denne dejlige vinterret - kig i supermarkedets frysedisk,...
• Jordbærtærte med råcremeJordbærtærte med råcreme hæver sig højt over jordbær med fløde (der er for svært at udtale...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os