Logo

Asiatiske krebinetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg hakket kalve- og svinesmåkød
1 spsk olivenolie
1 tsk finthakket frisk ingefær
1-2 fed finthakket hvidløg
2-3 finthakkede chili
salt
friskkværnet peber
smør og olivenolie til stegning

nudler:
200 g kogte, afdryppede kinesiske ægnudler
2-3 spsk olivenolie
4 snittede forårsløg
1 courgette i tynde skiver
1/2 hakket rød peberfrugt
evt. et par hele chili
salt
peber

Ælt det hakkede kød med olie, ingefær, hvidløg og chili, del og form det til aflange eller runde bøffer og steg dem i smør og olivenolie, ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Steg de kogte nudler i en stor sauterepande i den varme olie smmen med forårsløg, courgetteskiver , hakket peberfrugt og chili. Rør imens og steg, til nudlerne er let sprøde og grønsagerne lige netop er møre. Smag nudlerne til med salt og peber.

Anret nudlerne med krebinetterne på varme tallerkner og giv chutney og soyasauce til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kogt oksekød med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyrkisk GryderetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med svampe og citrongræsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os