2 skinkemignon a ca. 350 g 
1 spsk olie 
 
Sauce: 
2 dl bouillon 
100 g flødeost naturel 
½ dl fløde 13% 
2 tsk majsstivelse 
3-4 spsk citronsaft 
lidt reven citronskal 
50 g bacon i tynde skiver 
 
Tilbehør: 
Pasta evt. blandet med frisk spinat svitset i olie eller broccolibuketter 
      
Sauce:
Pisk bouillon og flødeost sammen i en lille gryde. Varm langsomt op. 
Pisk fløde og majsstivelse sammen og jævn saucen. 
Smag til med citronsaft og lidt reven skal.
Skær bacon i tynde strimler, og steg dem sprøde på en tør pande. 
Læg baconstykkerne på et stykke køkkenrulle. 
Vend dem i saucen, gem evt. lidt til pynt.
Skær skinkemignonerne ud i 3 cm tykke skiver. 
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. 
Lad olien blive varm på en pande ved god varme. 
Brun kødet 1 minut på hver side. 
Skru ned til middel varme og steg det færdigt 4-5 minutter på hver side, til det er netop gennemstegt. 
Hæld saucen over og drys med bacon og citronskal.