Logo

Skinkemedaljoner med sprød salvie og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkemedaljoner med sprød salvie og kapers

4 skinkemedaljoner

2 fed knust hvidløg

1 spsk salte kapers, Princip

8 salvieblade

olivenolie

¾ kg små skrubbede kartofler

Olivenolie

¼-½ tsk knust chili

12 salvieblade

salt, peber

Tilbehør: hvidløgssmør og rucola

 

Gnid kødet med knust hvidløg.

Vend medaljonerne i grofthakkede kapers og læg et salvieblad på hver side.

Dryp med olivenolie og lad dem trække 15 min.

Halver kartoflerne, skær de største i kvarte.

Vend kartoflerne i olivenolie, chili og salvie.

Læg dem i en lille foliebakke og bag dem indirekte i ca. 30 min.

Grill eller steg medaljonerne 3-4 min. på hver side og krydr med peber.

Server med hvidløgssmør og salviebagte kartofler drysset med rucola.

--

 

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.436 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?