Logo

Skinkekød i karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 gram skinkekød i strimler
1 tsk olie
1 gulerod skåret i tynde pinde
¼ kinakål skåret i strimler
75 gram bønnespirer
½ tsk farin
1 spsk soja eller Teriyaki
1 tsk karry
chilipeber og salt
 
Svits skinkestrimler og karry i olie.
Tilsæt gulerødder og bønnespirer og steg det igennem.
Tilsæt kinakål, soja/Teriyaki og farin og varm det godt igennem.
Smag til med salt, karry og lidt chili.
Serveres med ris og soja.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?