Logo

Skinkekød i karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 gram skinkekød i strimler
1 tsk olie
1 gulerod skåret i tynde pinde
1/4 kinakål skåret i strimler
75 gram bønnespirer
1/2 tsk farin
1 spsk soja eller Teriyaki
1 tsk karry
chilipeber og salt
 
Svits skinkestrimler og karry i olie.
Tilsæt gulerødder og bønnespirer og steg det igennem.
Tilsæt kinakål, soja/Teriyaki og farin og varm det godt igennem.
Smag til med salt, karry og lidt chili.
Serveres med ris og soja.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt due med salat med æbler og selleriEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalveschnitzel med squashsalatRå squash er gode i salat, især i ganske tynde skiver. Brug en kartoffelskræller eller en...
• Svinekæber, braiserede, med perlebyg, citrusglaserede majroer, sølvbeder og ganache sauceSpændende ret hvor svinekæber braiseres og serveres med perlebyg, citrusglaserede majroer,...
• Svestkove Knedliky - Plum DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os