Logo

Skinkemignon i citronsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skinkemignon a ca. 350 g
1 spsk olie
 
Sauce:
2 dl bouillon
100 g flødeost naturel
½ dl fløde 13%
2 tsk majsstivelse
3-4 spsk citronsaft
lidt reven citronskal
50 g bacon i tynde skiver
 
Tilbehør:
Pasta evt. blandet med frisk spinat svitset i olie eller broccolibuketter
     
Sauce:
Pisk bouillon og flødeost sammen i en lille gryde. Varm langsomt op.
Pisk fløde og majsstivelse sammen og jævn saucen.
Smag til med citronsaft og lidt reven skal.
Skær bacon i tynde strimler, og steg dem sprøde på en tør pande.
Læg baconstykkerne på et stykke køkkenrulle.
Vend dem i saucen, gem evt. lidt til pynt.
Skær skinkemignonerne ud i 3 cm tykke skiver.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.
Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
Brun kødet 1 minut på hver side.
Skru ned til middel varme og steg det færdigt 4-5 minutter på hver side, til det er netop gennemstegt.
Hæld saucen over og drys med bacon og citronskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her