Logo

Aspargeskartofler med granatæblekerner og sprød parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aspargeskartofler med granatæblekerner og sprød parmaskinke

 

# Ingredienser

850 g aspargeskartofler
1 squash i skiver, grillet
1 rød løg i tynde både
1 granatæble i kerner
100 g gedeost i mindre stykker
2 dl grofthakket dild
4-6 skiver parmaskinke, stegt

Dressing:
1 dl olie
3 spsk lys balsamicoeddike
salt og kværnet peber

 

* Tilberedning

Kog kartofler til de er møre og stadig faste. Skylles i koldt vand.

Skæres i passende stykker efter smag.

Halver granatæblet, bank på overfladen så kernerne drysser ud i hånden, over en skål med en ske eller grydeske.

 

Rist skiver af parmaskinke i ovn ved 200 °C i ca. 8-10 min. til de er sprøde.

Grill squashskiverne på en varm grillpande og lad dem køle lidt af.

Anret på 4 flotte tallerkener. Kartofler, grillet squash, rødløg, granatæblekerner, gedeost, dild og drys med stykker af sprød parmaskinke.

Ryst olie, lys balsamico, salt og peber sammen.

Fordel dressingen over de anrettede salater.

 

Energi pr. person: 2318 kJ(552 kcal). Energi pr 100 g. Protein: 12 %. Fedt: 52 %. Kulhydrat: 36 %

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her