
# Ingredienser
850 g aspargeskartofler
1 squash i skiver, grillet
1 rød løg i tynde både
1 granatæble i kerner
100 g gedeost i mindre stykker
2 dl grofthakket dild
4-6 skiver parmaskinke, stegt
Dressing:
1 dl olie
3 spsk lys balsamicoeddike
salt og kværnet peber
* Tilberedning
Kog kartofler til de er møre og stadig faste. Skylles i
koldt vand.
Skæres i passende stykker efter smag.
Halver granatæblet, bank på overfladen så kernerne drysser
ud i hånden, over en skål med en ske eller grydeske.
Rist skiver af parmaskinke i ovn ved 200 °C i ca. 8-10 min.
til de er sprøde.
Grill squashskiverne på en varm grillpande og lad dem køle
lidt af.
Anret på 4 flotte tallerkener. Kartofler, grillet squash,
rødløg, granatæblekerner, gedeost, dild og drys med stykker af sprød
parmaskinke.
Ryst olie, lys balsamico, salt og peber sammen.
Fordel dressingen over de anrettede salater.
Energi pr. person: 2318 kJ(552 kcal). Energi pr 100 g. Protein:
12 %. Fedt: 52 %. Kulhydrat: 36 %
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +