Logo

Aspargessalat, Italiensk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mad i italienske farver kan kun betyde noget godt: tomater, mozzarella og avocado er et pragtfuldt skud vitaminer og evt lidt sprød bacon

Mad i italienske farver kan kun betyde noget godt: tomater, mozzarella og avocado er et pragtfuldt skud vitaminer og evt lidt sprød bacon

 

500 g asparges

sukker

salt og peber

150 g cherrytomater

125 g mozzarella

4-5 stilke basilikum

4 spsk hvid balsamico

5-6 spsk (oliven)olie

1 avocado ca.160 g

*

A. Aspargesene skrælles, og de hårde ender skæres af.

De koges med en knsp sukker i letsaltet vand i 10-14 minutter, og vandet hældes fra.

Cherrytomaterne halveres.

Vandet hældes fra mozzarellaen, og den skæres i tynde skiver.

B. Basilikumbladene hakkes fint og blandes med balsamico, olie, 1 knsp sukker, salt og peber.

C. Avocadoen halveres, kernen fjernes, den skrælles og skæres på tværs i tynde skiver.

Tykke asparges halveres på langs.

Asparges, mozzarella og avocado rettes an på et fad.

Tomaterne lægges ovenpå.

Vinaigretten hældes over.

Læg eventuelt nogle basilikumblade ovenpå.

Pr. portion, 17 g protein. 52 g fedt, 12 g kulh. = 576 kcal (2418 kj)

 

Madopskrift billede

BACON STEGES LANGSOMT

Hvis man vil have salaten lidt mere fyldig, tilføjer man noget bacon. For at så meget fedt som muligt smelter af, kommer man baconet på en kold pande og steger det langsomt. Derefter dryppes baconet af, så det overskydende fedt løber af.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?