400 g hakket oksekød (12% fedt) 
2 spsk  persille finthakket 
2 fed hvidløg finthakket 
½ løg finthakket 
salt og peber 
olivenolie 
  
Tomatsauce: 
1 ds  hakkede tomater 
½ løg finthakket 
1 fed hvidløg finthakket 
salt og peber 
½ tsk tørret oregano 
½ tsk tørret basilikum 
olivenolie
 
Persille, løg og hvidløg blandes med kødet og krydres med salt og peber.
Kødet formes i 4 lige aflange bøffer, ca. 2 ½ cm høj. 
De steges på en pande i olivenolie ca. 8 min på hver side.
 
Tomatsauce:
I en lille gryde svitses løg og hvidløg i lidt olivenolie. 
Derpå hældes tomater og krydderier. 
Koges ved svag varme i 5 min. 
Smages til med salt og peber. 
Serveres med urtekartofler til.
  
Tips: saucen kan blendes til finere konsistens. 
Der kan også bruges friske krydderurter.