i mikroovn
25 g  smør 
450 g  kalkunbryst skåret små stk 
25 g  hvedemel 
2 ½ dl  varm hønsebouillon 
¾ dl  tør hvidvin el.  vermouth 
2 tsk  friskhakket estragon 
4 tsk  piskefløde 
175 g  grønne druer u. kerner 
 salt
 peber
 
Pynt: 
 friske esdragonkviste
 små ristede brødcroutoner. 				
Forvarm et stort bruningsfad i 8 min. i mikroovnen
Kom kalkunkødet i fadet med smørret, rør rundt og steg i 5 min. på højeste effekt. 
Rør rundt 2 gange under stegningen. 
Tilsæt melet og derefter bouillon og vin el.  vermouth lidt fter lidt. 
Kog i 2 min. på højeste effekt, til det begynder at jævne. 
Rør 2-3 gange under kogningen. 
Tilsæt estragon, rør rundt og kog under låg i 10 min. på middel effekt. Tilsæt fløde og druer og smag til med krydderier. 
Kog under låg i 2-3 min. på lav effekt for at gennemvarme retten. 
Må ikke koge. 
Anret i en opvarmet serveringsskål, pynt med frisk estragon. 
Server brødcroutoner til.