Logo

Assyrisk kylling med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 stegekylling på ca. 1400 g
4 spsk smør
1 finthakket løg
1 grøn peberfrugt i strimler
2 spsk citronsaft
6 dl hønsebouillon
2 spsk stødte mandler
3 dl yoghurt
1 tsk cayennepeber
1 tsk stødt spidskommen

Smelt smørret i en gryde og brun kyllingen der er skåret ud i 8 dele. Tag kødet op af gryden og læg det på et fad.
Kom løg og peber i gryden og sauter i nogle minutter.
Tilsæt bouillon, citronsaft, salt og peber.
Læg kødstykkerne tilbage i gryden og lad det koge svagt i 40 minutter, indtil kødet er mørt.
Læg kyllingen på et serveringsfad og hold den varm.
Kom et par spiseskefulde vand på mandlerne og rør dem til en glat masse, som kommes i saucen i gryden.
Bring den i kog under stadig omrøring.
Sluk under gryden og tilsæt yoghurten, mens der hele tiden røres rundt.
Hæld saucen over kyllingen og drys med cayenne og spidskommen. Retten serveres med ris.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?