Logo

Aubergine med ymer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Aubergine med ymer

2 store auberginer

hvedemel

salt og peber

2 spsk majsolie

2 spsk smør eller margarine

4 løg

2,5 dl ymer

200 g emmentaler

Tilbehør: surbrød og smør

*

Skræl auberginerne og skær dem i tykke skiver.

Vend dem let i hvedemel, der er blandet med salt og peber, og rist dem hurtigt i en blanding af olie og smør eller margarine.

Læg aubergineskiverne taglagt i smurt, ildfast fad.

Hak løgene og svits dem i samme fedtstof.

Læg dem over auberginerne og dæk det hele med ymer.

Høvl osten over retten og stil fadet ind i en 250°C varm ovn i 12-15 minutter.

Server surbrød og smør til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kogt okse- og kalvekød som i ToscanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyrkisk hane i karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med squash og gulerødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os