Logo

Aubergine med ymer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Aubergine med ymer

2 store auberginer

hvedemel

salt og peber

2 spsk majsolie

2 spsk smør eller margarine

4 løg

2,5 dl ymer

200 g emmentaler

Tilbehør: surbrød og smør

*

Skræl auberginerne og skær dem i tykke skiver.

Vend dem let i hvedemel, der er blandet med salt og peber, og rist dem hurtigt i en blanding af olie og smør eller margarine.

Læg aubergineskiverne taglagt i smurt, ildfast fad.

Hak løgene og svits dem i samme fedtstof.

Læg dem over auberginerne og dæk det hele med ymer.

Høvl osten over retten og stil fadet ind i en 250°C varm ovn i 12-15 minutter.

Server surbrød og smør til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunlår i rødvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Struds og broccoli i sursød sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartofler med stenbiderrogn - opskrift på en nem forårsretKartofler med stenbiderrogn er en helt vidunderlig forårsmenu og et godt alternativ til...
• HindbærkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os