Logo

Avocadosalat med rødfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Avocado indeholder masser af vitamin E. Det er godt for potensen og for huden, f.eks. før de første kraftige solstråler

Avocado indeholder masser af vitamin E. Det er godt for huden, f.eks. før de første kraftige solstråler

 

150 g cherrytomater

1 rødløg

1 romaine salathjerte

1 avocado

1-2 spsk citronsaft

5 spsk (oliven)olie

salt, peber og 1 knsp sukker

200 g rødfiskefilet

0,75 dl hvidvin + noget til kokken

 

Cherrytomater skylles og halveres.

Rødløg skæres i smalle strimler.

Salathjerte skylles og skæres i mundrette stykker.

Avocado halveres, stenen fjernes, og frugtkødet løsnes fra skallen med en ske, hvorefter det skæres i mundrette stykker.

Citronsaft, olie, salt, peber og sukker piskes sammen og blandes med grønsagerne.

Rødfiskefilet drysses med salt, dampes mør under låg i ¾ dl hvidvin ved middel varme i 5 minutter.

Tag fisken op, pluk den i mindre stykker og bland den forsigtigt i salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her