Logo

Ayam Goreng

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 hele kyllingelår.
2 spsk soyasauce
4 fed hvidløg
20 g ingefær
3 spsk sød soyasauce (Kecap manis).
3 tsk Palmesukker (Gula Jawa) eller ekstra Kecap Manis.

Tænd ovnen på 180°C
Læg kyllingelårene i en bradepande
Blend hvidløg, ingefær og tilsæt salt og peber efter behov, indtil der
opnås en grødetmasse
Bland massen sammen med soyasaucene og palmesukkeret
Hæld blandingen over kyllingestykkerne
Lad kødet trække i blandningen i ca 20 min
Kom bradepanden midt i den forvarmede ovn
Lad dem stege i ca. 35 min. og husk at vende dem af og til
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalkunbryst med druer og svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte kyllingelår med spidskålssalat og rabarberkompotPersillestegt kylling er en klassiker. Her har vi brugt nogle saftige lår til retten i...
• Kartoffelfad med kød og svampeAlt i et fad sparer opvask og energi. Kartoffelmosen bliver sprød og lækker i ovnen
• Hindbær is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os