Logo

Ayam Goreng

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 hele kyllingelår.
2 spsk soyasauce
4 fed hvidløg
20 g ingefær
3 spsk sød soyasauce (Kecap manis).
3 tsk Palmesukker (Gula Jawa) eller ekstra Kecap Manis.

Tænd ovnen på 180°C
Læg kyllingelårene i en bradepande
Blend hvidløg, ingefær og tilsæt salt og peber efter behov, indtil der
opnås en grødetmasse
Bland massen sammen med soyasaucene og palmesukkeret
Hæld blandingen over kyllingestykkerne
Lad kødet trække i blandningen i ca 20 min
Kom bradepanden midt i den forvarmede ovn
Lad dem stege i ca. 35 min. og husk at vende dem af og til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her