Logo

Bøf Bourguignonne - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 20 min.

# Ingredienser

¾ kg okseinderlår eller klump
20 g bacon i terninger
¼ kg skalotte- eller miniløg
1 knust hvidløgsfed
3 dl rødvin
salt, peber
Krydderurtebuket af: 1 kvist timian, 1 bdt persille og 1 laurbærblad
250 g champignon (evt i halve)

* Tilberedning

Skær kødet i 3 cm store terninger.
Rist baconterningerne i gryden og brun derefter kødet heri samt løgene.
Tilsæt hvidløg, krydderurtebuketten, rødvin samt salt og peber.
Luk gryden og bring den på tryk.
Kog i 20 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Kom champignon i gryden og lad dem snurre med 3-4 min.
Smag retten til og server den med flûtes, løse ris eller kogte kartofler.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her