Logo

Bøf gourmet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg overhængt okseinderlår
1 løg
75 g champignon
100 g skinke
1 tsk rasp
1/2 tsk rosmarin
1 æg
2 spsk hvedemel
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
75 g smør/margarine
1/4 liter suppe
1/4 tsk engelsk sauce
Kulør

Køb den tykke ende af inderlåret og flæk det først på langs, derefter skæres kødet i 8 tykke skiver.
Bøfferne ridses næsten igennem, så der fremkommer en lomme.
Finthakket løg, rå champignoner og skinke blandes med rasp, rosmarin og æg til en fars, der fordeles i lommerne.
Bøfferne lukkes sammen med kødnåle.
De vendes i krydret hvedemel og brunes hurtigt i fedtstof på panden.
Bøfferne lægges i ovnfast fad.
Panden koges af med suppe, der krydres og farves med kulør.
Skyen kan jævnes lidt eller koges ind.
Den hældes i fadet, der dækkes med låg eller folie og stilles i ovnen ca. 1 time ved 165ºC, alt efter kødets mørhed.
Hertil serveres råstegte kartofler og salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dim Sum med løg og bønnespirer / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksemørbrad stegt som steaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fisk med dildhollandaise og citronisFisk er lækker gæstemad og nemt, når du tager ovnen til hjælp. Desserten er en frisk...
• Brie med eksotisk frugtHvis du vil serverer noget ekstra lækkert til gæsterne enten som smørrebrød eller til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os