Logo

Bøf Hawaii

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bøf Hawaii

 

Uanset om den steges på havegrillen eller på en grillpande, bliver denne møre bøf noget helt specielt. Løg og ananas hører til.

• Roastbeef, udskåret oksefilet, inderlår og yderlår passer godt til denne ret. De er alle magre og gode udskæringer af oksekød.

Forberedelse 20 min. Tilberedning 15 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Bøf Hawaii:

4 skiver mørt oksekød à 125-150 g

1 stort løg

1 stor grøn peberfrugt

2 spsk olie

1 nip paprika

1 dåse ananas i skiver (225 g)

eller 1 frisk ananas

½-1 tsk salt

¼-½ tsk friskkværnet sort peber

 

* Fremgangsmåde:

1 Tag kødet ud i god tid så det far stuetemperatur.

Pil løget og skær det i ca. lem tykke ringe.

Skyl og udkern peberfrugten, skær den i 2-3 cm store bidder.

 

2 Dup kødet tørt med køkkenrulle.

Bland paprika og olie og pensl kødskiverne med dette på begge sider.

Dæk til og stil det koldt.

 

3 Lad den konserverede ananas dryppe af i en si, eller skær stokken ud af den friske ananas og skræl den.

Skær den i ca. 1 cm tykke skiver.

 

4 Tænd for grillen.

Læg bøffer, ananasskiver, peberfrugt og løgskiver på grillristen og grill i 5-7 min.

Pensl evt. grønsager og ananasskiver med paprikaolien.

Vend en gang under grilningen.

Krydr de færdige bøffer med salt og peber.

Server med ris eller ovnbagte halve kartofler.

 

Tips & tricks


Hvis du anvender konserveret ananas, skal den dryppe rigtigt godt af.

Gem saften og bland 2 spsk af den i paprikaolien.

 

Vælg en mild løgsort til denne ret.

Nye sommerløg eller rødløg passer fint, eller de hvide salatløg.

 

VARIATION

Grill skiver af squash eller aubergine og halve tomater.

Pensl grønsagerne med paprikaolie eller en god olie.

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 315 = kJ 1323

Kulhydrat 12 g Protein 33 g Fedt 15 g (43%) Fibre 2 g

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Birkesboller Hjemmebagte boller smager altid dejligt, især med en klat smør varme fra ovnen. Prøv disse...
• Grydestegt kalveklump med brøndkarsecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grydestegt kalveklump med brøndkarseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nyt designEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Kong Frederiks livretDette er den originale opskrift på Kong Frederiks livret. I Sønderborg; Kong Fiddes...
• Gullaschsuppe med rødbede - skøn kødfuld suppe til kolde dageEn dejlig ret, nærmest en fusion mellem Gullasch og Borsjtj, den klassiske russiske...
• ÆblekranseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os