Logo

Bøf med legeret sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hakket oksekød
25 g smør
1 spsk olie
2 æggeblommer
2 tsk dijonsennep
1 dl hvidvin
100 g smeltet smør

Form kødet til fire bøffer og steg dem på en pande i smør og olie.
Krydr med salt og peber og hold dem varme.
Pisk æggeblommer, sennep og hvidvin over svag varme - evt. vandbad - indtil det tykner.
Pisk det varme, smeltede smør i saucen lidt ad gangen og smag til med salt og peber (saucen må ikke koge!).
Hæld lidt sauce over hver bøf og servér resten til i en skål.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her