Logo

Bøffer i Chutneysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekøg
1 spsk kartoffelmel
1 æg
1 tsk revet citronskal
salt
peber

Sauce:
3 dl bouillon
½ dl mangochutney
1 tsk kinesisk soja
hvedemel
salt
peber

Ælt kødet med kartoffelmel,æg citronskal salt ogpeber og form dem til 8 små bøffer.Steges på panden og holdes varme mens saucen laves.
Kog panden af med bouillon. Hak mangochutneyen og tilsæat den sammen med sojaen. Kog den igennem og jævn med saucemel og smag den godt til. Server med ærter og ris og drys revet citronskal over bøfferne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her