Logo

Bøffer i Chutneysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket oksekøg
1 spsk kartoffelmel
1 æg
1 tsk revet citronskal
salt
peber

Sauce:
3 dl bouillon
½ dl mangochutney
1 tsk kinesisk soja
hvedemel
salt
peber

Ælt kødet med kartoffelmel,æg citronskal salt ogpeber og form dem til 8 små bøffer.Steges på panden og holdes varme mens saucen laves.
Kog panden af med bouillon. Hak mangochutneyen og tilsæat den sammen med sojaen. Kog den igennem og jævn med saucemel og smag den godt til. Server med ærter og ris og drys revet citronskal over bøfferne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tortilla med chorizo og peberfrugtsauceTortillas er en livret i mange familier, og fyld og sauce kan varieres i det uendelige....
• Kylling i persillecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ørred med porrepuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblebåde i karamel med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!