Logo

Bøffer med porrer og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g magert hakket oksekød
1 fintskåren porre
3 fed finthakket hvidløg
1 stk smuldret franskbrød uden skorpe
1 æg
salt og peber

Alle ingredienser blandes, røres godt igennem og formes til bøffer, der steges på panden.
Servér den nemme middagsret med groft brød eller brasede kartofler og en frisk grøn salat
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hurtig, lynstegt satay-retEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk klipfisk 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KalkunmedaljonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte ananas 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os