Logo

Bønnegryde med cherrytomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g grønne bønner
1 lille bundt forårsløg
1 rød peberfrugt
250 g kogte kartofler
125 g cherrytomater
½ dl grønsagsbouillon
Salt og peber efter smag
1 bundt purløg

Kom grønne bønner, snittede forårsløg og perberfrugt i terninger i en gryde med kartoffelterninger og tomater delt i både.
Hæld grønsagsbouillon ved og krydr med salt og peber.

Lad det koge under låg i 20 min.
Smag til med salt og peber, og servér i et halvdybt fad med rigeligt klippet purløg på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her