Logo

Bønnegryde med pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

25 g smør
1 stort løg
2 skiver bacon
4 røde pølser
150 g hvidløgspølse
1 spsk kapers
2 dåser (á 430 g) røde bønner i tomatsauce
1 1/2 dl bouillon fra terning
salt, peber
persille
 
Smelt smørret i en jerngryde eller et ovnfast fad.
Klip bacon i småstykker og rist det sprødt.
Brun det pillede, hakkede løg.
Skær pølserne i småstykker og kom dem i fadet sammen med kapers og bønner med sauce, rør godt rundt og rør bouillon i.
Læg låg på og stil retten i en varm ovn ved 180ºC i 20 minutter.
Smag retten til og drys med hakket persille.
Giv lune flûtes til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad i flødepaprikaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Elg stegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Orientalsk pasta-rejesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mangomousse 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!