Logo

Bønnegryde med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g brune bønner (udblødte)
2 løg
2 spsk vindruekerneolie
1 grøn peberfrugt
250 g champignon
1/2 kg tomater
2 1/2 dl grønsagsbouillon
Maizenamel til jævning
1 bundt persille
1 fed hvidløg
2 tsk knust kommen
 
Kog bønnerne 50 min. og hæld vandet fra.
Skær løgene i skiver og brun dem let i olie i en gryde.
Skær peberfrugter og champignon i strimler / skiver og kom det i gryden.
Lad det simre 5 min.
Tilsæt hvidløg.
Skær tomaterne i stykker, bland med kommen og bouillon, og hæld det i
gryden.
Lad det simre endnu 5 min.
Rør lidt Maizenamel ud i lidt vand og jævn retten.
Tilsæt til sidst bønner og rør rundt.
Pynt med finthakket persille.
Servér naturris til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash med kikærtefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalve-fad med tandoori masala og urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampetærter med timianDisse portionstærter smager dejligt både varme og afkølede, så de er oplagt som...
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os