Logo

Bønnegryde med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g brune bønner (udblødte)
2 løg
2 spsk vindruekerneolie
1 grøn peberfrugt
250 g champignon
½ kg tomater
2 ½ dl grønsagsbouillon
Maizenamel til jævning
1 bundt persille
1 fed hvidløg
2 tsk knust kommen
 
Kog bønnerne 50 min. og hæld vandet fra.
Skær løgene i skiver og brun dem let i olie i en gryde.
Skær peberfrugter og champignon i strimler / skiver og kom det i gryden.
Lad det simre 5 min.
Tilsæt hvidløg.
Skær tomaterne i stykker, bland med kommen og bouillon, og hæld det i
gryden.
Lad det simre endnu 5 min.
Rør lidt Maizenamel ud i lidt vand og jævn retten.
Tilsæt til sidst bønner og rør rundt.
Pynt med finthakket persille.
Servér naturris til.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?