Logo

Bønnegryde vegetar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 dåse bønner i tomatsauce
2 løg
olie
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
250 g champignion
500 g tomater
5 dl grønsagsbouillon
Maizenalmel
evt. lidt ærter
persille
lidt cayennepeber
salt og peber
andre krydderier efter behag

Løgene hakkes og brunes i olien.

Peberfrugterne skæres i strimler og tilsættes sammen med halve champignion. Simrer 5 min.

Tomaterne skæres i små stykker og blandes i gryden.

Boullionen hældes i, og det simrer endnu 5 min.

Bønnerne tilsættes, og der jævnes med lidt Maizena rørt ud i vand.

Der smages til med krydderier, og der drysses persille over inden servering.

 
Ris, pasta eller flûtes serveres som tilbehør.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødekogte courgetter vendt med pastaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza AlinasPrøv denne sydlandsk inspirerede pizza med oliven, soltørrede tomater og mozzarella til...
• Gratinerede auberginerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-Rom MousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os