Logo

Poulard i rødvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1400 g poulard

Sauce:
2 gulerødder
2 løg
150 g champignoner
1 peberfrugt
1 glas rødvin
2 dl vand
2 bouillonterninger
salt
peber
1 grøn timian
1 spsk paprika
2 fed knust hvidløg
Maizenamel
lidt grønt

Alt kødet skæres fra skroget. Alt fedt og skind skæres bort.
Det rene poulardkød skæres i passende stykker.

Saucen:
Alle grønsagerne rengøres. Gulerødderne skæres i skiver, champignonerne halveres, løg og peberfrugt skæres i strimler. Det hele kommes i en gryde. Tilsæt rødvin, vand, bouillonterninger, timian, hvidløg og paprika. Når det koger, kommes kødet i. Rør rundt så det bliver blandet godt. Læg låg på og lad det koge svagt i ca. 25 min. Jævnes med Maizenamel udrørt i vand og smages til med salt og peber. Drysses med hakket grønt.
Kan serveres med kogte kartofler, blomkål eller ris.
Pyntes evt. med peberfrugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her