Logo

Bønner i tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1/2 kg hvide bønner
1 bouqet garni
olivenolie
1 gren salvie
2 fed hvidløg
3 dåser flåede tomater
1 spsk koncentreret tomatpuré
1/2 -1 tsk sukker

Bønnerne skylles og lægges i blød i rigeligt koldt vand aftenen før.

Vandet hældes fra og bønnerne koger i letsaltet vand med krydderbuketten til de er møre, ca. 30 min.

Varm olivenolie op og tilsæt de hele fed hvidløg og salviegrenen med blade (det er vigtigt, at grenen er med).

Hæld 3 dåser flåede tomater ved, og når de er kogt op hakkes tomaterne i stykker med en grydeske.

Tilsæt tomatkoncentrat og sukker for at fremhæve tomaternes smag, og lad saucen simre til den har opnået en passende konsistens, 30-45 min. Bønnerne blandes i saucen.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spid med kartofler, majs og oksekødNye kartofler er perfekte at stege på grillen sammen med kød og grøn- sager eller...
• Kalkungryde med paprikaVi begynder ugen med en nem, sund og slank gryderet serveret med grøn kartoffelmos
• Stenbider med persilleskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os