Logo

Bønner i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kan serveres som en selvstændig hovedret, gerne med feta, oliven og rigeligt med godt brød. Bønner i tomat er gode både varme og kolde.

 
1 kg snitbønner
4 løg
2 fed hvidløg
6 gulerødder
1 spsk tomatkoncentrat
1 l vand
1 spsk extra jomfruolivenolie
Reven muskatnød
Salt, hvid peber
Evt. lidt stødt chili
 
Nip bønnerne. Skær løgene i grove både og hak hvidløget.
Skær gulerødderne i skiver.
Kom alle ingredienser i en gryde og lad ret­ten simre, til bønnerne er meget møre - gerne en lille time.
Smag til med muskatnød, salt og peber samt eventuelt lidt stødt chili.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza al ProsciuttoPizza al prosciutto er det samme som en pizza med skinke. Hvis du vil have det lækkert så...
• Grillede Black Tiger rejer med grøn salat og thousand island dressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risotto med fennikelsalatRisotto er rigtig hyggemad, som passer både til hverdag og til søndag. Fennikelsalaten har...
• Pizza med klementinerSødt og friskt bogværk med klementiner, marcipan og nødder. Pizzaerne indeholder kun lidt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!