Logo

Bønner i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kan serveres som en selvstændig hovedret, gerne med feta, oliven og rigeligt med godt brød. Bønner i tomat er gode både varme og kolde.

 
1 kg snitbønner
4 løg
2 fed hvidløg
6 gulerødder
1 spsk tomatkoncentrat
1 l vand
1 spsk extra jomfruolivenolie
Reven muskatnød
Salt, hvid peber
Evt. lidt stødt chili
 
Nip bønnerne. Skær løgene i grove både og hak hvidløget.
Skær gulerødderne i skiver.
Kom alle ingredienser i en gryde og lad ret­ten simre, til bønnerne er meget møre - gerne en lille time.
Smag til med muskatnød, salt og peber samt eventuelt lidt stødt chili.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marineret oksefilet, grillede søde kartofler og kold urtesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citron-knudekål med svinekam + SemuljekageDen friske aroma af citronskal og karsens skarphed harmonerer perfekt med den sprøde...
• Kylling i ovn med hvide bønner og tomaterKyllingelår, med bacon, hvide bønner og tomater er en simpel men sund ret, der er god,...
• Is med appelsiner og chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os