Logo

Bacon - glaseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

bacon glaseret med sennep og farin smager fantastisk med kartofler og persillesauce som tilbehør.

1 hel stykke bacon ca 800-900 g
sennep
farin
kartofler
mælk
persille
 
Skær sværen af baconstykket. rids baconstykket ligesom en flæskesteg,
smør et godt lag sennep på, derefter lægges et lag farin på.
Baconstykket lægges i et ovnfast fad, hæld lidt vand ved.
Steges i en 160°C varm ovn ca 1 ½ time.
Server kogte kartofler og persillesauce til.

Sværene kan laves særskilt i et andet fad.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelpandekage med tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torsk med porrer i vinaigretteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling citrusgrilletSmagen af sød og stærk honning-sennep går fint til frisk citron- og appelsinsaft. Server...
• Ingefær Panna Cotta med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!