Logo

Bacon - glaseret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

bacon glaseret med sennep og farin smager fantastisk med kartofler og persillesauce som tilbehør.

1 hel stykke bacon ca 800-900 g
sennep
farin
kartofler
mælk
persille
 
Skær sværen af baconstykket. rids baconstykket ligesom en flæskesteg,
smør et godt lag sennep på, derefter lægges et lag farin på.
Baconstykket lægges i et ovnfast fad, hæld lidt vand ved.
Steges i en 160°C varm ovn ca 1 ½ time.
Server kogte kartofler og persillesauce til.

Sværene kan laves særskilt i et andet fad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her