Logo

Bacon og ris i ovnen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Utrolig nem ret med bacon og ris. Kan stå for sig selv, ellers spises med en lækker salat.

 

1 pk. bacontern
1 grøn peber
1 ds flået tomater
1 l vand
1 løg
1/2 bouillonterning (høns)
1/2 dl løse ris
 
Baconternene svitses i en gryde.
Løg og peberfrugt hakkes/skæres i små stykker og svitses sammen med bacon.
Flået tomat og vand tilsættes.
Bouillonterning kommes ved og opløses i retten.
Smag til, måske mangler der salt og peber.

Tænd ovnen på 200ºC.
Kom risene i gryden og lad retten simre i ca. 10 min.
Hæld det hele over i et ovnfast fad.
Sæt fadet i ovnen i ca. 15 min.


Imens skal der dækkes bord og ryddes op.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pastagratin med oksekød og mozzarellaEn god variant af den velkendte pasta med kødsauce. Saucen og pastaen får en ekstra tur i...
• Fyldte flæskerullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pølsegryde med svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandestegte blommer med kanel og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os